Glas Javnosti

SNIMAK HAPŠENJA ACE BOSANCA: Četiri policajca ga oborila na pod u NJEGOVOM KAFIĆU! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Poznati ugostitelj Aca Bosanac (47), čije je ime Aleksandar Kajmaković, priveden je u utorak kako bi dao izjavu na okolnosti njegove povezanosti sa Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja, a sada se pojavio i snimak na kom se vidi kako su pripadnici UKP oborili i uhapsili Kajmakovića u njegovom kafiću na Novom Beogradu.

Pripadnici SBPOk su Kajmakovića priveli po nalogu nadležnog tužilaštva u službene prostorije kako bi dao izjavu u svojstvu građanina o povezanosti sa kriminalnim aktivnostima Veljka Belivuka i u vezi krivičnih dela koja su, kako se sumnja, počinili pripadnici Belivukove kriminalne grupe.

Foto: Instagram/aleksandar_kk

Kajmaković je vlasnik više poznatih beogradskih restorana i klubova na najekskluzivnijim lokacijama u Beogradu. On je najbliži saradnik Predraga Rankovića zvanog Peconi, vlasnika televizije "Hepi".

Istraga protiv Belivukove kriminalne grupe je u toku, a uhapšeni članovi nalaze se u pritvoru.

Podsetimo, Kajmaković je vlasnik nekoliko preduzeća, u čijem sastavu su, između ostalog, restorani "Dva bela goluba", "Tri šešira", "Zlatni bokal", "Teatro", Hotel "Kasina", splav "Port", ali i "Caffe Theatre".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR