Glas Javnosti
posta

SNIMAK BRUTALNE TUČE U KOJOJ JE STRADAO ALEKSA: Isplivao šokantan insert iz restorana u kome se održavalo slavlje (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dvadesetšetogodišnj Aleksa Stojmenović iz Aleksinca preminuo je u maju u niškom UKC od posledica povreda, koje je zadobio u tuči na rođendanu u ovom gradu, a nedavno je na društvenim mrežama osvanuo novi snimak brutalnog napada u lokalu.

Na videu se najpre može uočiti kako izbija sukob između dvojice mladića u koji se ubrzo uključuju i ostali muškarci. Malo zatim nastaje sveopšta tuča, u koju se ubrzo uključuje i nastradali Aleksa.

Naime, na pomenutom snimku se vidi i kako je Aleksa u jednom trenutku udaren sa nečim u glavu, nakon čega pada na zemlju.

Inače, smrt mladića Alekse Stojmenovića iz Aleksinca izazvala je veliku pažnju javnosti zbog okolnosti koje su je pratile. Tako je Aleksinčanka J. R. K. (39) osuđena na kaznu zatvora od pet meseci koju će izdržavati u svom stanu i novčanom kaznom od 80.000 dinara jer je 16. maja, nakon tuče u njenom restoranu u kojoj je Aleksa smrtno stradao sakrila digitalni rekorder za video nadzor i time onemogućila policijskim službenicima istražne radnje.

J. R. K. je policiji kazala da ne raspolaže snimcima video nadzora jer je navodno oprema oštećena u požaru, ali je ustanovljeno da je digitalni rekorder sklonila kako bi prikrila činjenicu da je na rođendanskom slavlju u njenoj kafani, bilo više gostiju od broja dozvoljenih protivepidemijskim merama, pisao je Telegraf.

Podsetimo zbog teške telesne povrede sa smrtnim ishodom uhapšen je osamnaestogodišnji O.P. (18) jer se sumnjiči da je mladiću zadao kobni udarac u vrat.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR