Glas Javnosti

SMRT ŽENE U ŽARKOVU PRONAĐENE U LOKVI KRVI DOBILO NEOČEKIVAN OBRT: Obdukcija potvrdila šta se zaista dogodilo!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

U noći između nedelje i ponedeljka pronađeno je telo Sandre D. (47) u stanu njenog prijatelja Nenada I. (55) u beogradskom naselju Žarkovo. Prve informacije glasile su da je Sandra ubijema, međutim, došlo je obrta u ovom slučaju.

Obdukcijom je dokazano da žena nije ubijena.

Ovaj obrt prvobitnih sumnji desio se kad je stigao nalaz obdukcije, koji je rekao da njena smrt nije posledica nasilnih radnji neke osobe. Kako se saznaje, ona je preminula zbog pucanja dela bedrene arterije, a to se desilo kao komplikacija nastala dugotrajnim unošenjem droge u organizam.

Ovaj nalaz obdukcije amnestirao je Nenada I. kojeg je policija u ponedeljak ujutru privela zbog sumnji da je u svom stanu ubio prijateljicu.

Sada se ispostavilo da on nije kriv za njenu smrt. Krivična prijava protiv njega nije ni podneta i on nije dovođen u Više tužilaštvo na saslušanje, preneo je Blic.

Pošto je zatečen na licu mesta, a oko devojke je bilo krvi, Nenad I. priveden je u policiju gde je dao izjavu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Međutim, kad je stigao ovaj prvi rezultat obdukcije pušten je.

On je policiji tvrdio da je nije ubio, da je po noći izašao iz stana da kupi cigarete i kad se vratio zatekao je mrtvu. Navodno je bio sav konfuzan, a pretpostavljalo se da su te večeri zajedno pili i uzimali narkotike.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR