Glas Javnosti

SMEJAO SE U TRENUTKU IZRICANJA PRESUDE: Monstrumu iz Gadžinog Hana 12 i po godina robije zbog ubistva vršnjaka

Hronika
Autor: Glas javnosti

Milan Tanić (19) iz Zaplanjske Toponice kod Gadžinog Hana osuđen je na 12 godina i 6 meseci zatvora zbog ubistva komšije Nemanje Atanaskovića (18) i nanošenja lakih telesnih povreda njegovoj četrnaestogodišnjoj devojci N. S.

Zločin se dogodio 26. decembra 2020. godine oko šest sati u Zaplanjskoj Toponici, kada je, kako je navedeno u optužnici, Tanić u stanju uračunljivosti lišio života oštećenog koji ga je upitao :

- Pa, dobro, brate, što me onoliko isprebijaste, što sam vam ja kriv?


Nakon što mu je odgovorio: "Pa, brate, brate...", iz desnog rukava spustio je nož u desnu šaku i krenuo na sada pokojnog mladića. Obgrlili su se licem u lice, a zatim je okrivljeni nožem dužine 30 cm, sa oštricom od 18 cm, žrtvi zadao jednu probodnu i pet ubodnih rana koje u svom zbirnom dejstvu predstavljaju tešku telesnu povredu sa izuzetno visokim stepenom opasnosti po život od kojih je oštećeni preminuo, prenose novosti.rs.

Odluku je doneo Viši sud u Nišu, a mediji prenose da roditelji nastradalog Atanaskovića nisu bili zadovoljni izrečenom kaznom za Tanića, kao i da se u trenutku presude Tanić smejao. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od ismail u 21.03.2022 14:42:08 h
     0 
Taj ce da izadje posle 6 g. ,zbog dobrog vladanja sa 24-25 g. , ima taj jos da kolje, jos ce u zatvoru da stekne iskustvo .