Glas Javnosti

SLUČAJ BRUTALNOG UBISTVA ČAČANSKOG STUDENTA: Veštak potvrdio da DNK na nožu pripada ubici s Tvitera! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Danas je nastavljeno suđenje Neđeljku Đuroviću, koji je optužen za brutalno ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića saslušanjem veštaka Dušana Keckarevića, koji je ispitivao oružje, tačnije nož, kojim je mladić ubijen.

Keckarević je rekao da je na dršci noža pronađen DNK trag optuženog Đurovića, dok je na sečivu pronađena Mileusnićeva krv.

-Uzorak krvi sa sečiva pripada ubijenom i to je apsolutno verovatno. Ostali tragovi na nožu, preciznije na dršci, pripadaju optuženom Đuroviću kao ličnom ostaviocu- kazao je Keckarević

Na današnjem pretresu saslušano je dvoje svedoka koji su ostali pri ranijim iskazima datim tokom istrage u tužilaštvu.

Inače današnji pretres je formalno otpočeo iz početka zbog promene sastava sudskog veća, a optuženi Đurović je ponovo negirao da je počinio ovaj zločin.

Suđenju su prisustvovala i dvojica drugara ubijenog mladića,  koji su nosili majice sa njegovim likom i na kojima je pisalo “Samo da si nasmejan, takvog te pamtim”.

Nakon suđenja izjavu za medije daoje Goran Mileusnić, otac ubijenog mladića. On je rekao da se od početka zna šta se tačno dogodilo, kao i da odbrana poseže sa lažima.

-Moj sin je ubijen na podmukao i svirep način. Dečko koji je došao na studije u Beograd, pun života i radosti, koji je voleo da živi i da se druži. Da završi ovako, za ovo društvo je strašno, kao i postojanje ovakvih ljudi koji ne pokazuju ni trunku kajanja. Služi se lažima kako bi izbegao pravdu. Pun sam gneva, besa i tuge- kazao je neutešni otac.

Podsetimo, student Miloš Mileusnić ubijen je u noći između 26. i 27. januara 2019. godine na pločniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Napadač je mladiću tada iz čistog mira i nožem ga izbo na smrt. Ubrzo nakon zločina uhapšen je Neđeljko Đurović koji se tereti za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 40 godina zatvora.

(Izvor: Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR