Glas Javnosti

SLEDEĆI PUT ĆU GA RUKAMA ZADAVITI: Nova svađa zbog pasa u Beogradu, žena sačuvala ljubimca od nasilnika (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Još jedna svađa zbog pasa zabeležena je na ulicama Beograda. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako muškarac, koji je izveo svog psa u šentju, preti ženi na ulici da će uličnog psa kog je prethodno izudarao, sledeći put zadaviti. Žena je tog psa inače sakrila u svoj lokal ne bi li ga spasila daljeg batinjanja.

"Morate da imate toleranciju", čuje se na snimku kako žena govori razbesnelom muškarcu, dok joj on na to odgovara "Ovo vam je tolerancija. Dovde mogu. Sledeći put ću ga rukama zadaviti."

Kako se još vidi na snimku, muškarac za koga u kometnarima tvrde da je prethodno napao uličnog psa, šeta svog, i to bez povoca, koji mu je sve vreme u ruci, pa se pretpostavlja da je prethodno došlo do sukoba između njegove i ulične životinje. To je očigledno izazvalo bes kod muškarca, te je primenio i fizičku silu.


U komentarima ispod objave koja stoji na Instagramu brojni su komentari podrške ženi koja je spasila uličnog psa, dok su sa druge strani ogorčeni muškarcem, te smatraju kako ga za ove nasilne i preteće reči svakako treba prijaviti, ali i da i policija treba da reaguje.


Pored ovih, bilo je i komentara koji ističu da ovaj slučaj samo pokazuje koliko je povodac kada šetamo svoje pse bitan, i koliko može spasiti i nas i životinje.

Ovaj sukob desio se na raskrsnici Sarajevske i Višegradske ulice.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od zole u 25.04.2022 23:10:09 h
     0 
Ko za ima boga pominje miliciju taj samo zasmejava narod !!! najveca bagra komunisticka koja jos uvek zivi i radi po sistemu iz osamdesetih godina, ha,ha ,ha milicija !!!