Glas Javnosti

SKOČILA S VARADINSKOG MOSTA PRED OČIMA SVOG MOMKA! Oglasila se Ksenijina sestra: Aleksandar nam ne odgovara na pozive i poruke

Hronika
Autor: Glas javnosti

Svađa završila kobno

-Nemamo nikakve informacije o Kseniji, samo želimo da saznamo šta joj se desilo - rekla je vidno potresena sestra Ksenije Lukić (30), devojke za kojom se traga nakon što je u noći petak na subotu, oko tri sata ujutru skočila sa Varadinskog mosta, piše Blic.

Prema trenutno dostupnim informacijama, Kseniji se gubi svaki trag nakon što se odlučila na skok pred svojim momkom Aleksandrom S. (42) koji je i prijavio tragediju nakon čega je u teškom psihičkom stanju odmah primljen u KC Vojvodine na odeljenje psihijatrije.

- Jedino što znamo jeste da je juče u toku dana Aleksandar otpušten sa psihijatrije i u policiji neće da nam kažu gde je. Razumemo da je veoma potresen i mislimo da je to razlog što nam ne odgovara na pozive i poruke - kaže Ksenijina sestra povodom navoda da je porodica bezuspešno pokušavala da uspostavi kontakt.



- Mi ne želimo uopšte da se s njim svađamo, niti bilo šta drugo, samo hoćemo da saznamo šta se desilo našoj Kseniji. Voleli bismo da se javi i da nam ispriča nešto više detalja. Zašto su se i da li su se uopšte posvađali i šta se zapravo dogodilo - rekla je vidno potresena devojka.

Inače, Ksenija živi u Novom Sadu sa cimerkama, a zaposlena je kao prodavac obuće u jednom butiku, dok njen momak živi u Londonu. Upitana da li su njih dvoje ranije imali nekih problema u vezi, Ksenija odgovara da porodica nije ni pomišljala na tako nešto.

- Sve je delovalo idilično, ipak to smo mi samo mogli da zaključimo iz njene priče jer je on ipak živeo daleko i viđali su se samo s vremena na vreme - kaže, dodajući da još nemaju nikakve informacije iz policije vezano za potragu za Ksenijom. Aleksandar S. je prijavio da je Ksenija preksinoć skočila sa Varadinskog mosta, nakon čega je u teškom psihičkom stanju odmah primljen u KC Vojvodine na odeljenje psihijatrije

Po prijavi policija je odmah poslala depešu Upravi za vanredne situacije i poslate su specijalne jedinice žandarmerije. Iz Beograda su stigle ronilačke ekipe i juče su šest sati pretraživali teren, a trebalo bi da je potraga nastavljena i danas.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR