Glas Javnosti

SKANDAL U BOLNICI U UŽICU: Došlo do okršaja osoblja, jedan ranjen u nogu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Sevali noževi, jedan RANJEN u nogu

Dvojica kolega, gipsar i instrumentar u Opštoj bolnici Užice, su se potukli dok su slavili bolnički slavu Sveti Vrači. Prvo su se posvađali, a zatim su sevali i noževi. Jedan od njih je od noža zadobio lakšu ubodnu ranu na kolenu.


Intervenisala je užička policija, a koja je i potvrdila ovaj incident.
- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu saslušali su 36.godišnjeg muškarca iz Užica zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje lakih telesnih povreda. Sumnja se da je na jednom odeljenju Opšte bolnice u Užicu nakon kraće verbalne rasprave nožem lako povredio 32. godišnjeg muškarca u predelu kolena. O ovome je obavešten tužilac - rečeno nam je u Policijskoj upravi u Užicu.

Navodno sve se događalo na odeljenju ortopedije, u vreme kada su proslavljali slavu Sveti Vrači.

- Nisu u pitanju lekari, već medicinsko osoblje. Ne znam šta je bilo uzrok svađe, ali M.S. potegao neki reckasti nož i posekao kolegu po kolenu - kažu u užičkoj bolnici.


Iz kancelarije generalnog direktora Zdravstvenog centra u Užicu dostavili su sledeće saopštenje.

-Na osnovu vašeg zahteva, iznosimo vam sledeće saopštenje da se dana 14.11.2023. godine, tokom proslave lekarske slave Sveti Vrači u OJ Opštoj bolnici Užice, u prostorijama Službe ortopedije sa traumatologijom, dogodio incident, prilikom koga je došlo do lakše telesne povrede jednog zaposlenog. Pacijenti nisu bili u mogućnosti da vide navedeni incident, a akteri tog događaja nisu lekari, nego su zaposleni na radnim mestima gipser i instrumentar – navodi se u saopštenju koje su nam dostavili.


U tom saopštenju je još navedeno da je o događajima obavešten MUP koji će preduzeti dalje radnje iz svoje nadležnosti, a od strane poslodavca će biti pokrenut disciplinski postupak protiv aktera događaja.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR