Glas Javnosti

Škaljarca locirali preko trudne supruge i ubili ga pred njom!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jovanu Vukotiću (42), vođu "škaljarskog klana" koji je surovo ubijen u Istanbulu egzekutori su mesecima navodno pokušavali da uđu u trag, pošto je u avugstu prošle godine napustio Crnu Goru.

Prema nezvaničnim informacijama, uspeli su da mu uđu u trag pošto su locirali njegovu suprugu!

- Vukotić je bio izuzetno obazriv jer je znao da je godinama meta i da suprotstavljeni kavački klan pokušava da mu uđe u trag. Neko vreme je, kako se spekuliše, sa porodicom pronašao "sigurnu kuću" u Istanbulu. Međutim, kako se sumnja, surove ubice uspele su da mu lociraju suprugu i tako dođu do njega - otkriva izvor Kurira.

Podsetimo, Vukotić je ubijen u automobilu u kom je bio sa trudnom suprugom Mašom M. i njihovom ćerkicom.

- Ubice na motoru prišle su automobilu, zapucale, zatim dale gas i pobegle. Sumnja se da su bila dvojica napadača, i da je hice ispalio suvozač sa motora. Navodno, izbezumljena supruga pokušala je da mu pomogne, ali Vukotiću nije bilo spasa - dodaje izvor Kurira.

Prema nezvaničnim informacima, Vukotić je kod sebe imao pasoš na drugo ime, koje je najverovatnije koristio kako bi zavarao trag. Podsetimo, i tokom suđenja za korišćenje falsifikovanog makedonskog pasoša Vukotić je pred sudom u Beogradu  priznao da je uz pomoć putne isprave sa njegovom slikom ali drugim imenom prelazio granice, kako "korumpirani policajci ubicama ne bi dojavljivali gde se nalazi".

- Za sada nije poznato na koji su način ubice locirale Mašu M. s kojom je Vukotić u vanbračnoj zajednici još od 2018. Ona će biti saslušana u turskoj policiji jer je očevidac zločina koji se dogodio - dodaje on.

Naš sagovornik podseća da su na isti način ubice uspele u januaru 2020. u Atini da lociraju najbližeg Vukotićevog saradnika i kuma Igora Dedović je, podsetimo, sa pripadnikom "škaljarskog klana" Stevanom Stamatovićem ubijen u restoranu u prestonici Grčke, naočigled brojnih gostiju ali i njihovih supruga i dece.

- Istražitelji su i tada posumnjali da su škaljarci locirani preko supruga, koje su doputovale u Grčku da porodično provedu praznike. Večera za kojom su ubijeni, navodno je trebalo da bude oproštajna, jer je sutradan supruge trebalo da se vrate kući. Navodno, bili su toliko obazrivi da su se supruge sa decom do restorana dovezle odvojeno, taksijem. Međutim, ubice su već znale svaki njihov korak. Ušetali su u restoran, rasporedili se oko stola i pucali u "škaljarce", a potom izašli napolje i odvezli se kolima koja su ih čekala - podseća sagovornik Kurira.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR