Glas Javnosti

SIN PREDSEDNIKA OPŠTINE GOLUBAC sa drugarom bejzbol PALICAMA razbijao glave GRUPI MLADIĆA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Grupa mladića iz Požarevca pretučena je bejzbol palicama jedan sat iza ponoći, u noći između subote i nedelje, u pešačkoj zoni u Golupcu.

U tuči je učestvovao Uroš Mijović, sin Nebojše Mijovića koji je predsednik opštine Golubac i Jovica Josić, poznatiji po nadimku Kiki, koji je predsednik Sportskog saveza u Golupcu. Oni su, prema navodima očevidaca, brutalno prebili grupu mladića koji su bili na žurci u lokalnom kafiću, prenosi portal tpknews.com.

- Nisu privedena glavna dvojica koja su učestvovala u tuči, već neki mlađi muškarci koji su bili tu. Navodno su iz Beograda i, prema nezvaničnim informacijama, oni će preuzeti krivicu na sebe - kaže izvor upućen u slučaj.

Prebijeni mladići su iz Požarevca i jedan mladić iz vikend naselja Vinci koji je bio sa njima u društvu, a kome su batinaši polomili obe ruke. Pored pesnica, korišćene su i čaše i flaše, a jedan od aktera ove tuče doneo je i bezbol palice.

Prebijeni mladići sa teškim telesnim povredama nalaze se u požarevačkoj bolnici, dok su dvojica sa teškim povredama glave transportovana u Beograd.

Tuču je prekinula intervencija golubačke policije.

(Glas javnosti/Nova.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP