Glas Javnosti

SIN NAPAO MAJKU, DAVIO JE GOLIM RUKAMA! Detalji užasa na Novom Beogradu: Čekićem nasrnuo na policiju!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jutros se u porodičnoj kući u Ulici Džona Kenedija na Novom Beogradu odigrala prava drama kada je A. M. (32) nasrnuo na svoju majku i davio je golim rukama.

Kako se saznaje, A. M. je od ranije problematičan i bio je u zatvoru, rano jutros nasrnuo je na rođenu majku. U kući su se u trenutku napada nalazili njen suprug, državljanin Sirije, deda, jedan sin invalid i drugi maloletan. Neko od njih pozvao je policiju i rekao da mladić davi majku.

Sedam policijskim vozila vrlo brzo je stiglo na lice mesta, međutim drama se nije ni tada završila. A. M. je tada nastavio da bude agresivan, pa je čekićem krenuo na policajce! Jedan od policajaca, u znak upozorenja pomahnitalom mladiću, ispalio je hitac u vazduh!

Policija je potom uspela da savlada mladića i privede ga. Hitna pomoć je takođe intervenisala i povređenu ženu prevezla u bolnicu.

Od porodice uhapšenog A. M. saznaje se da je mladić godinama problematičan i da je narkoman, piše "Blic".

- Čekićem je hteo da udari i majku, a posle i policajce. Hitna pomoć je nju ovezla jer ju je davio... - navnodno je rekao jedan od članova ove porodice.

Policija je, kako se saznaje, i ranije imala intervencije na ovoj adresi, a komšije kažu da se iz ove kuće često čula galama i svađa.

- Više puta je zvučalo kao da se tuku. Nisam nikad smela da izađem da vidim šta se dešava - rekla je jedna komšinica.

Komšije kažu da se ova porodica nedavno doselila u njihov kraj, da je povređena žena frizerka i "jako fina žena".

Porodicu zadesila strašna tragedija. 

Komšije kažu da je ova porodica pre dve godine doživela jezivu tragediju kada im se jedan sin, dvadesetogodišnjak, obesio u spavaćoj sobi.

- To je bilo strašno... majka je to jedva preživela - pričaju komšije.

Komšije dodaju i da uhapšeni A. M. ne živi u ovoj kući, već da deo vremena provodi van Beograda kod svog oca, a da povremeno dolazi kod majke i očuha. Dodaju i da se mladić sa očuhom nikako nije slagao i da su često ulazili u sukob. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR