Glas Javnosti

SILOVATELJ SOPSTVENE ĆERKE POPULARAN NA FEJSBUKU: Više od 1.500 žena i devojaka su mu prijatelji

Hronika
Autor: Glas javnosti

Još jedan užasan zločin zgrozio je Srbiju. Slađan K. (48) iz sela Ranovac kod Petrovca na Mlavi silovao je svoju ćerku staru 12 godina. Kako saznajemo, on je devojčicu dugo zlostavljao, a posle hapšenja priznao je sve grozote koje je činio. Posebno je monstruozno što je nesrećnu devojčicu napastvovao i na lokalnom groblju.

Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio delo za koje se tereti i zbog težine samog dela za koje se sumnjiči. On je osumnjičen za obljubu nad detetom zloupotrebom položaja, a za to krivično delo zakonom je predviđena kazna od tri do 12 godina zatvora.

Nakon što je uhapšen, osumnjičeni je saslušan pred višim javnim tužiocem, u prisustvu branioca koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti. Tom prilikom, on je opisao šta je radio, ali je to predstavio kao nešto prirodno, što ne podleže krivičnoj odgovornosti. On je, čak, prilikom hapšenja, izjavio kako se nada novčanoj kazni, i da veruje da će kad je bude platio biti pušten na slobodu.

Kako prenose beogradski mediji, Slađan K. se sumnjiči da je ćerku obljubio u više navrata tokom poslednjih nekoliko meseci, u kući, ali i na lokalnom groblju. Pritom nije došlo do silovanja, ali jeste do seksualnog zlostavljanja. On je ćerki govorio kako se radi o njegovom sasvim prirodnom postupanju, da bi je pripremio za kasniju udaju. O tome šta je radio nad svojom ćerkom, osumnjičeni je objavljivao na fejsbuk-grupi svojim "istomišljenicima". Zahvaljujući tim objavama, koje je primetio jedan njegov rođak i prijavio policiji, on je razotkriven i uhapšen.

Devojčica se požalila u školi

Kako se saznalo u Ranovcu, čovek koga u selu mnogi zovu Bobi je otac petoro dece, a za slučaj se saznalo onog momenta kada je devojčica počela da se žali po školi. Tada su nastavnici kontaktirali sa policijom i Centrom za socijalni rad i pozvali su Slađana da dođe u školu na roditeljski sastanak. Tom prilikom je i uhapšen.

Brigu o nesrećnoj devojčici i njenom dve godine mlađem bratu sada je preuzeo Centar za socijalni rad i oni su smešteni u hraniteljsku porodicu. Šta se sve dešavalo u ovoj siromašnoj porodici saznali smo od Miodraga (21) i Dragčeta (19), starije braće dvoje maloletnika koji su sada daleko od problematičnog oca. Kako ova dva momka pričaju, njihova majka Daliborka ih je napustila pre četiri godine. Otac je radio kao nadničar, ali je pre dve godine počeo da troši sav zarađeni novac na devojke koje je upoznavao preko Fejsbuka.

Osumnjičeni Slađan K. na svom fejsbuk-profilu ima više od 1.500 prijatelja, a u gotovo svim slučajevima reč je o profilima izuzetno mladih i atraktivnih devojaka. Nekima od njih je komentarisao fotografije i slao eksplicitne poruke. Inspektori su bili šokirani kada su proverili njegove društvene mreže.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR