Glas Javnosti

SILEDŽIJA KOJI JE DEMOLIRAO AUTOBUS U BEOGRADU PUŠTEN IZ ZATVORA: Bugarin pajserom izlomio šoferku! PLATIO I IZAŠAO!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tihomir Telmekov (23) iz Bugarske, koji je u petak uhapšen i osuđen na 60 dana zatvora zbog drskog i bezobzirnog ponašanja, platio je kaznu od 60.000 dinara i pušten je iz zatvora u Padinskoj skeli.

On je osuđen jer je na autoputu kod "Zmaja" pivskom flašom i pajesrom oštetio autobus. On je priznao krivicu.

"Drug je vozio automobil, kada nam je u jednom trenutku vozač autobusa presekao put. Bio sam na suvozačevom mestu i tada sam ga gađao flašom, a kada se zaustavio i pajserom mu razbio šoferku. Priznajem da sam kriv", ovo je odbrana Tihomira Telmekova (23) iz Bugarske .



Beogradska policija u petak je uhapsila Kira Krumova (22), Mihaila Zaprinova (27), Tihomira Temelkova (23) i Radomira Zaprinova (49) iz Bugarske zbog napad na autobus kod pume "Zmaj" na autoputu.

Policiju je pozvao Ljubomir N. vozač autobusa koji je prijavio da je napadnut. On je tokom istrage otkrio da je tokom vožnje primerio da mu mašu momce i traže da zaustavi vozilo.

- Autobus je zaustavio kod pume "Zmaj". Tada je primetio jednog mladića koji je pivskom flašom pogodio bočno staklo na vozilu i drugog koji je pajserom polimio šoferku. On je zatim, pozvao policiju i krenuo ka dogovorenoj lokaciji. U prvi mah smo dobili informaciju da je iz automobila pucano na autobus- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Bugarski državljani uhapšeni su u automobilu francuskih registracionih tablica.

Glas javnosti/Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR