Glas Javnosti

SILEDŽIJA IZ LOZNICE SE VEĆ HVALIO "JUNAŠTVOM": Najpre iživljavanje nad životinjom, a potom i ljudima (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Javnost je od jutros najpre šokirana snimkom brutalnog prebijanja mladića u Loznici, a sada je otkriveno da je napadač poznat po svojim sadističkim ponašanjem, najpre prema životinjama.

Mladić I.V. iz Loznice jedan od napadača sa snimka koji je objavio 192, glavni je akter mučnog video zapisa koji je osvanuo pre izvesnog vremena na internetu.

Na snimku koji je objavio pokret Levijatan, vidi se I.V. koji jednom rukom pridržava raskomadano telo mačke dok u drugoj ruci drzi povodac psa koji nastavlja da trga leš životinje.

Članovi ovog pokreta su u više navrata javno govorili o vezi između nasilničkog ponašanja nad životinjama i kasnijeg nasilničkog ponašanja prema drugim ljudima.

Nažalost i ovoga puta upozorenja su se ostvarila. Apelujemo na tužilaštvo da konačno pokaže nultu tolerancije za počinioce ovakvih dela, saopštavaju iz Levijatana.

 

Očekujemo hitnu reakciju Tužilaštva kojima ćemo dostaviti sve relevantne dokaze, navode u Levijatanu.

Podsetimo, na mrežama je prvobitno osvanuo snimak na kojem dvojica momaka fizički napadaju mladića. Nakon verbalne rasprae i kraćeg guranja, jedan od mladića je nokautirao vršnjaka koji je završio na podu. To im nije bilo dovoljno, te su ga obojica i šutnula nogom u glavu. Mladić je nakon udaraca ostao da leži nepomično na zemlji.

BONUS VIDEO: Mila Antonović Srpkinja koja je uzor svim jutjuberima

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR