Glas Javnosti

SESTRA MU SLALA PORUKE DA JOJ JE SUPRUG NASILAN: Brat žene koju je doktor sa VMA brutalno tukao otkrio nove detalje

Hronika
Autor: Glas javnosti

U slučaju hirurga sa VMA koji je osumnjičen da je tukao suprugu 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu danas je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u svojstvu svedoka saslušan njen brat.

Brat je potvrdio sestrinu tvrdnju da ju je muž maltretirao gotovo u potpunosti. U tužilaštvu je prema saznanjima Telegrafa rekao da o nasilju svog zeta nad sestrom ima posredna saznanja odnosno da mu je sestra u više navrata slala SMS u kojima se žalila.

Tvrdi da još poseduje te poruke i da će ih dostaviti tužilaštvu. Navodi i da je došao je po njenom pozivu, nakon incidenta, da pomogne sestri koja je imala teške povrede.O slučaju hirurga koji je osumnjičen da je brutalno pretukao suprugu u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se ranije Treće osnovno javno tužilaštvo u kom je saslušan.

- Uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem - saopštili su iz tužilaštva.


Žena je inače tvrdila da ju je suprug brutalno pretukao zbog čega je zadobila brojne podrede od kojih najtežu na ruci koju je nedavno i operisala. Njen oporavak dobro teče i uskoro će i ona biti saslušana u svojstvu oštećene u nadležnom tužilaštvu.

Hirurg se od trenutka hapšenja nalazi u pritvoru koji mu je pre nekoliko dana produžen.

Glas javnosti/Telegraf

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR