Glas Javnosti

SESTRA (2) I BRAT (5) NESTALI PRE ŠEST MESECI: Sumnja se da se nalaze na teritoriji SRBIJE, za informaciju NAGRADA 5.000 EVRA! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Brat i sestra, Amaja Aja (2) i Amir Ali (5), početkom ove godine nestali su u Švajcarskoj, a sumnja se da se nalaze na teritoriji Srbije, objavila je NVO Astra na zahtev organizacije "Missing children Switzerland".

Kako je objavila ova organizacija, postoje indicije da se mališani nalaze u nekoj od sledećih zemalja: Srbija, Slovenija, BiH, Crna Gora, Hrvatska ili Švajcarska.

Kako je navedeno, devojčica Amaja Aja ima oko 100 centimetara visine, svetlo riđu kovrdžavu kosu i svetlije zeleno-braon oči.

Deca su nestala istog dana, 29. januara ovde godine, a kako su preneli švajcarski mediji, majka mališana rekla je da je decu na nepoznato mesto odveo njen bivši muž.

 

Prema njenim navodima, sud je naložio ocu da vrati decu, međutim on to nije učinio. On je uhapšen i priveden u martu, međutim deca još nisu pronađena i policija intenzivno traga za njima

Majka Amaje i Amira je na društvenim mrežama nudila novčanu nagradu osobi koja da informaciju o nestaloj deci. Za tačnu lokaciju nudila je 5.000 evra, a 10.000 evra osobi koja ih krije.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR