Glas Javnosti

Saslušan vlasnik streljane Partizan - evo šta je rekao!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Evo šta je vlasnik streljane izjavio na saslušanju, uprkos onome što su rekli Kosta Kecmanović i njegov otac Vladimir Kecmanović.

Kako saznajemo, saslušan je vlasnik streljane Partizan, u kojoj je počasni član bio otac Koste Kecmanovića, dečaka koji je juče izvršio krvavi pir u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Prema informacijama, uprkos tome što su i Kosta Kecmanović i njegov otac Vladimir Kecmanović priznali da su pucali u streljani, vlasnik je izjavio da dečak nikada nije ušao u njegov objekat kao i da nije pucao u streljani Partizan.

Da podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je juče obraćajući se naciji povodom nemilog događaja, takođe pomenuo streljanu Partizan u kojoj je porodica Kecmanović vežbala.


- Otac je bio počasni član jedne streljane na stadionu i u nju je odlazio da vežba gađanje - rekao je predsednik Vučić govoreći kako oružje nije bilo strano porodici Kecmanović.

Kosta Kecmanović je očigledno jako dobro baratao oružjem, jer je sa velike udaljenosti od čak 14 metara pucao u radnika obezbeđenja u školi.

Takođe dečak je dobro nišanio i velikom brzinom menjao šaržer kada mu je ponestalo metaka.

Kosta Kecmanović je juče ubio osam učenika i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar".


Kako smo izvestili, on ja upao u školu u 8.40 kada je ubio radnika obezbeđenja te se ustremio i pucao na tri učenice u holu. Nakon toga upao je u kabinet istorije, gde je pucao u nastavnicu. Osim nastavnice, metke su primili i učenici, od  kojih je petoro ubijeno.

Glas javnosti/Republika

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR