Glas Javnosti

SASLUŠAN UGLEDNI LEKAR SA VMA KOJI JE ŽENI NANEO JEZIVE POVREDE! Novi strašni detalji: DAVIO JE KABLOM, UDARAO PO GLAVI I TELU!

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Ugledni hirur Nikola Ostojić (48) koji je osumnjičen da je u sredu brutalno pretukao suprugu I. O. (42) u njihovom porodičnom domu u Zemunu, određen je pritvor do 30 dana zbog nasilje u porodici i to zbog tri razloga.

- Dana 2.02.2023. godine od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, lišen je slobode N.O. zbog postojanja osnova sumnje da je u vremenskom periodu od početka januara do početka februara ove godine vršio krivično delo nasilje u porodici, na taj način što je u više navrata prema oštećenoj - svojoj supruzi, vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu, udarajući je predmetima podobnim da telo teško telesno povrede, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je, a usled čega joj je ugrozio spokojstvo i telesni integirtet, te joj naneo joj višestruke povrede u predelu glave, butina, vrata, trupa i ruku, usled čega su oštećenoj polomljena četiri rebra kao i leva laktična kost, a koje povrede se kvalifikuju kao teška telesna povreda - stoji u saopštenju nadležnog tužilaštva.Osumnjičeni je prilikom saslušanja u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu izabranog branioca, iskoristio svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem. Nadležno tužilaštvo podnelo je predlog Trećem osnovnom sudu da se osumnjičenom odredi pritvor i to iz tri razloga kako ne bi uticao na svedoke, kako ne bi počinio isto krivično delo, ali i kako ne bi uticao na svedoke.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR