Glas Javnosti

SASLUŠAN NASILNIK SA PALILULE KOJI JE TUKAO ŽENU DOK JOJ NIJE NAPUKLA LOBANJA: Tvrdi da se sama povredila!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Izvesni G. S. juče je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju nevenčanu suprugu A. L. na Paliluli u Beogradu,a po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu određen mu je prtivor.

Navodno, G. S. je na saslušanju rekao da je nevenčanu suprugu udario više puta otvorenom šakom u predelu glave, ali je tvrdio da je sama sebi nanela teške telesne povrede.

Nesrećna žena je, inače, toliko brutalno pretučena da joj je napukla lobanja i nalazi se u teškom stanju u bolnici.

-Nakon saslušanja osumnjičenog, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudiji za prethodni postupak prvog osnovnog suda u beogradu da prema osumnjičenom G.S. odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni boravkom na slobodi ometao tok krivičnog postupka uticanjem na svedoka - oštećenu, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo- saopštili su iz OJT.

Saslušanje žrtve

Kako se saznaje, u daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati brutalno pretučenu ženu, naložiti njeno medicinsko i psihijatrijsko veštačenje, kao i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog.

Podsetimo, brutalno nasilje dogodilo se 9. decembra oko 2.30 ujutru. Policija je ubrzo došla na lice mesta, G. S. privela, a nesrećna žena hitno je prevezena u bolnicu.

(Glas javnosti/Blic)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR