Glas Javnosti

SASLUŠAN MANIJAK KOJI JE NAPADAO DEVOJKE PO MIRIJEVU: Uznemiravao MALOLETNICE u autobusu, a ovo je izjavio u svoju ODBRANU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu danas je saslušan J. P. iz Vučitrna koji je optužen da je pre dva dana oko 21 sat u autobusu GSP Beograd koji je saobraćao na liniji br. 27, verbalno uznemiravao dve maloletnice i da je nad njima izvršio krivična dela nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje.

Jednu od njih, kako se tvrdi uhvatio za nogu i dodirivao po telu, što je uočio vozač autobusa koji je vozilo odmah zaustavio i o događaju obavestio policijske službenika PS Zvezdara, nakon čega je osumnjičeni uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 časova.

On je, kako je saopšteno, izjavio da se događaja ne seća, jer je je bio pijan, ali da je moguće da se u takvom stanju naslonio na maloletne devojke.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo da mu Prvi osnovni sud odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Na teret mu se stavljaju nedozvoljene polne radnje i polono uznemiravanje.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR