Glas Javnosti

Saša Kovačević (33) je pretrpeo UŽASNO NASILJE u porodici! Žena ga je MALTRETIRALA: 'Zabranjivala mi je da JEDEM'

Hronika
Autor: Glas javnosti

Saša Kovačević (33) iz Koteža rešio je da ispriča kroz kakvu je torturu prolazio tokom braka sa suprugom Ružicom.

Od Nove godine Saša živi u centru Koteža sa svojim dvogodišnjim sinom, a samo 150 metara dalje, maltene u istoj ulici, stanuje i njegova još zakonita supruga. On i Ružica su bili u braku dve godine, a isto toliko su se i pre toga poznavali. Veza je, iako je bila na daljinu, jer je ona bila na Kosmetu, funkcionisala normalno i, prema Sašinim rečima, nije bilo nikakvih naznaka da će Ružica, koja je ranije radila kao vaspitačica, potpuno promeniti svoje ponašanje, piše Objektiv.

- Venčali smo se u septembru 2018. godine, a manje od tri meseca kasnije dobili smo i prinovu, koju smo željno iščekivali. Naš odnos je počeo dramatično da se menja nagore nakon što je ona ostala u drugom stanju - priča Saša.

- Čudno se ponašala. Prilikom naših svađa znala je čak i da se udara rukom po stomaku. Posle porođaja se situacija dodatno pogoršala. Stalno me je napadala, prebacivala mi, kritikovala me… Bila je nepoverljiva prema mojim roditeljima. Jednostavno, stalno je u kući vladala tenzija.- kazao je on.

Kako kaže Saša, u nekim situacijama mu je čak zabrinjavala da jede, iako je radio dva posla. Vremenom je došlo i do fizičkog sukoba.

- Gađala me je pepeljarom i počupala deo kose. Ja sam se branio kada me je gađala pikslom. Iščupala mi je kosu. To je nešto čega ne bih voleo nikada ni da se setim - očajan je Saša.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR