Glas Javnosti

ŠAPČANKA NAĐENA MRTVA U MOTELU KOD BIJELJINE: Smrt obavijena velom misterije

Hronika
Autor: Glas javnosti

Aleksandra Petrović (23) iz okoline Šapca preminula je pod misterioznim okolnostima u jednom motelu kod Bijeljine u Republici Srpskoj.

Kako nezvanično saznajemo, Aleksandra je pre dve nedelje bila u Bijeljini sa svojim dečkom, koji je policiji ispričao da je devojku usred noći zatekao obešenu u kupatilu sobe u kojoj su odseli.

 Tragični događaj policiji je prijavio lekar Hitne pomoći, koju je te večeri pozvao recepcionar. Devojka je pronađena ispred motela, jer ju je, navodno, tamo izneo dečko, koji ju je pronašao mrtvu u kupatilu. On je naveo da se probudio usred noći, a da nje nije bilo u krevetu. Kako je, navodno, rekao, kada je ušao u kupatilo, doživeo je šok, jer je devojka visila, pa ju je skinuo i izneo ispred motela - priča izvor i dodaje da je mladić ispitan u policiji. Prema rečima našeg izvora, nadležni utvrđuju da li je mlada Šapčanka zaista izvršila samoubistvo.



- Pokrenuta je istraga i naložena obdukcija. Ima određenih indicija koje ukazuju na to da bi samoubistvo moglo biti inscenirano kako bi se prikrili tragovi zločina - objašnjava izvor.

Rajko Petrović, otac preminule Aleksandre, potvrdio je za Kurir da je njegova ćerka nastradala u Bijeljini.

- Ne znam šta se tačno dogodilo jer još nisam dobio rezultate obdukcije. Moja ćerka je bila lepotica kakve nema u Mačvi, u osnovnoj i srednjoj školi je učestvovala na raznim takmičenjima, preko 25 zlatnih medalja je osvojila - priča neutešni otac i objašnjava da s ćerkom nije bio u kontaktu dve godine, ali je iz razgovora s njenim prijateljima shvatio da nije odavala utisak osobe koja želi da se ubije, preneo je kurir.rs






SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR