Glas Javnosti

Saobraćajci navatali Nišliju sa 3,55 promila, Novosađanin sa 2,24

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu isključili su sinoć iz saobraćaja četrdesetdvogodišnjeg vozača "pežoa" zbog nasilničke vožnje, dok je severnije, u Novom Sadu, zaustavljen vozač sa više od 2,2 promila alkohola u krvi.

Policija ga je zaustavila na auto-putu u blizini Merošine, a alkotestom je utvrđeno da je vozio sa 3,55 promila alkohola u organizmu, saopštila je niška policija.

Vozač je zadržan i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

Policijska uprava u Novom Sadu je 12. juna na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 298 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području iz saobraćaja je isključeno 11 vozača i tri vozila, a zadržan je jedan vozač, koji se tereti za prekršaj nasilničke vožnje, jer je u Novom Sadu vozio automobil sa 2,24 promila alkohola u organizmu. On će biti priveden sudiji za prekršaje.

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodile su se dve saobraćajne nesreće, a u tom intervalu na području Grada Novog Sada jedna saobraćajna nesreća

Glas javnosti /N07S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR