Glas Javnosti

SAHRANJENA SRPKINJA KOJA JE POGINULA U LAS VEGASU: Podignuta optužnica za pogibiju Tine Tintor, a evo kolika kazna preti UBICI!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tina Tintor (23) koja je živa izgorela u automobilu sa svojim psom, kada se u njih pijan zakucao igrač američkog fudbala Henri Rags, sahranjena je juče.

Srpkinja iz Las Vegasa sahranjena je juče uz prisustvo porodice i velikog broja prijatelja. Opelo je održano u 12. 30 sati, po lokalnom vremenu, u srpskoj pravoslavnoj crkvi Sveti Simeon u Las Vegasu.

Dan ranije protiv Ragsa je podignuta optužnica kojom mu preti više od 50 godina zatvora. 

Podsetimo, Tina je poginula 2. novembra kada je Henri Rags, zvezda američkog fudbala, svojom "korvetom", pri brzini većoj od 240 kilometara na čas, udario u Tininu "tojotu". Nedugo nakon sudara, Tinin automobil se zapalio, a ona je, uprkos tome što su očevici pokušali da pomognu, ostala zarobljena sa svojim psom u vozilu. Očevici tvrde da je bila živa dok je plamen gutao auto.

- Protiv poznatog fudbalera u sredu je zvanično podignuta optužnica, i to po pet tačaka. Najveća kazna mu preti za ubistvo devojke i njenog psa, a ako se proglasi krivim po svim tačkama, Rags bi mogao da dobije kaznu veću od 50 godina zatvora. Saslušanje je zakazano za decembar u Las Vegasu - navode američki mediji.

Tinina porodica izbegla je 90-ih iz Hrvatske u Srbiju. Novi dom pokušali su da izgrade na Kosovu i Metohiji. Nakon NATO bombardovanja obreli su se u okolini Topole, a zatim su 2001. emigrirali u SAD. Tina je poginula nedelju dana pre nego što je trebalo da dobije američko državljanstvo.

Odmah posle nesreće Henri Rags je uhapšen, a na saslušanju se pojavio sa kragnom i u invalidskim kolicima. Međutim, platio je kauciju od 150 hiljada dolara, nakon čega mu je umesto zatvorskog određen kućni pritvor. Suđenje čeka u kući koju je nedavno kupio za 1,1 milion dolara, nakon što je potpisao ugovor vredan 16 miliona sa LA Rajdersima. Nakon nesreće on je izbačen iz kluba.

Da je i ranije bio bahat, pokazuje prošlogodišnji video u kojem ga devojka moli da uspori, dok divlja kolima. Kobnog dana i ona je bila sa njim u kolima.

Ragsa će pred sudom zastupati advokat Dejvid Česnof koji je u Gradu greha poznat po predstavljanju poznatih ličnosti koje se nađu u nevolji. Osim što je robije spasao Paris Hilton kada je uhvaćena sa kokainom, branio je i Majka Tajsona, Britni Spirs, Lindzi Lohan, Kristijana Ronalda, Leonarda Dikaprija, Šakila O’Nila....

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR