Glas Javnosti

SAGLA SE DA DOHVATI TOČKIĆ SA KOLICA, ZATETURALA I PODLETELA POD KAMION: Povrede su bile jezive da žena nije ličila na sebe!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Meštani Lučana i dalje su u šoku nakon što se u ovom malom mestu na Bjelici dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je poginula Lidija R. (32), rodom iz ovog grada.

Naime, u petak u popodnevnim satima, naočigled brojnih sugrađana, nju je pregazio kamion koji se kretao u rikverc i nije je opazio na vreme. Da tragedija bude veća, ona je u tom trenutku bila sa svojom šestomesečnom bebom, koju je gurala u kolicima i svojom majkom.

Prva verzija priče, kako su ispričali očevici koji su uzalud dovikivali vozaču kamiona da se zaustavi, jer, očigledno, nije video nesrećnu ženu, jeste da se Lidija spotakla, odnosno slučajno izgubila ravnotežu i pala pod točkove kamiona.

Međutim, kasnije se ispostavilo da se žena sagla da dohvati točkić koji je otpao sa dečjih kolica, nespretno se zateturala i podletela pod zadnji točak teretnjaka.Verovatno je vozač kamiona nije video, jer mu je bila u takozvanom mrtvom uglu. Iako se on kretao veoma sporo, ona nije uspela da ustane na vreme. Sve se dogodilo u sekundi...

Njena majka je pritrčala, ali joj nije bilo spasa. Začula se vriska i kuknjava, a odmah je došla i ekipa Hitne pomoći. Vozač kamiona je tada izašao iz kabine i uhvatio se za glavu... Čovek je doživeo nervni slom - ispričali su očevici ove tragedije.

Nezvanično, telesne povrede koje je zadobila Lidija bile su veoma teške, te da je na mestu nesreće podlegla povredama. Povrede su bile tako strašne da nesrećna žena nije ličila na sebe.

- Njeni roditelji su i dalje u neverici. Došla je sa bebom prvi put u posetu babi i dedi, kako bi bili sa unukom, a sve se pretvorilo u jezivu tragediju kakvu ovakav kraj ne pamti - rekli su nam Lučanci.

Nastradala Lidija R., inače, završila je Gimnaziju u Čačku, kao jedan od najboljih đaka u svojoj generaciji. Nakon toga, ništa manje uspešno je diplomirala na Pravnom fakultetuUniverziteta u Beogradu, gde je zasnovala porodicu i nedavno se porodila. U rodne Lučane dan pre došla je u posetu roditeljima, kako bi videli svog šestomesečnog unuka.

Glas javnosti/Novosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR