Glas Javnosti

SADA JE SVE JASNO! Urađena obdukcija Tine Tintor, nalaz do detalja objasnio JEZIVU SMRT

Hronika
Autor: Glas javnosti

Patolog iz Nevade otkrio je u utorak da je Srpkinja Tina Tintor, koja je poginula u strašnoj saobraćajnoj nesreći koju je u Las Vegasu izazvala NFL zvezda Henri Rags III, izgorela u svom automobilu.

Tina Tintor je "umrla od termičkih povreda usled sudara motornog vozila 2. novembra", rekla je Melani Rouz, patolog okruga Klark.

Tina je imala 23 godine.

- Drugi značajni uslovi koji su doprineli njenoj smrti bili su udisanje produkata sagorevanja, prelomi nosnih kostiju, desnih rebara, leve podlaktice i grudnog koša - navodi se u saopštenju Rouz.

Ona je dodala da je "način njene smrti bio slučajan".

Policija je rekla da je Rags vozio svoju korvetu brzinom od 250 kilometara na sat 2. novembra pod dejstvom alkohola pre nego što je udario u Tininu "tojotu", nakon čega se njeno vozilo zapalilo. Tina i njen pas Maks stradali su u automobilu, piše Telegraf.

Prema policiji, količina alkohola u krvi Ragsa bio je 0,16 odsto u noći nesreće, što je dvostruko više od dozvoljene granice u Nevadi.

Nadležni su rekli da su u olupini Ragsovog automobila pronašli napunjen pištolj.

Svedoci su rekli policiji da su čuli vrištanje i da su pokušali da spasu Tinu i njenog psa, ali nisu mogli da priđu njenom vozilu koje je gorelo.

Rags je uahpšen, a nakon što je platio kauciju od 150.000 dolara, prebačen je u kućni pritvor.

Okružni tužilac okruga Klark Stiv Volfson rekao je u novembru da Ragsu preti najmanje dve godine i do 50 godina zatvora ako bude osuđen po svim tačkama optužnice. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP