Glas Javnosti

RODITELJI MILOŠA MILEUSNIĆA I NAKON DVE GODINE NEUTEŠNI: 'Vidiš svoje dete u kovčegu, grliš ga...'

Hronika
Autor: Glas javnosti

Roditelji Miloša Mileusnića, momka koji je 27. januara 2019. godine na surov način ubijen ispred zgrade u ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, još uvek nisu dočekali pravdu za svog sina.

Miloš je kobne večeri izašao iz zgrade sa namerom da se vidi sa svojom devojkom. Na putu do nje, presreo ga je Neđeljko Đurović(31) koji mu je nožem rasekao trbušnu aortu. 

"Nemoj, brate, molim te.." odjekivao je Milošev glas, koji na Nedeljka nije uticao.

 

"On je za mene i dalje ostao kao mali dečak. Tek je zakoračio u život. Mladost je iz njega izbijala non stop. I onda je nastradao od monstruma koji kao da je došao iz pakla. Najviše me boli način na koji je umro, to nikada neću moći da razumem," priča Goran Mileusnić, otac nastradalog mladića. 

Koliko je bol za tragično nastradalim sinom teška, najbolje pokazuju pitanja koja se svakodnevno provlače kroz misli porodice Mileusnić, a na koja nikada neće dobiti odgovor. 

"Danas, sa 26 godina, Miloš bi možda imao posao koji bi obavljao nakon završenog fakulteta. Možda bi imao dete, koje bi na njegov rođendan prvi put reklo "tata"," ali kako keže Goran, sve će to ostati pitanja na koja nikada neće saznati odgovor. 

 

Mediji su tih dana, nakon stravičnog zločina, pisali da je Neđeljko nezadovaljan svojim životom izašao na ulicu sa namerom da nekog ubije.

Kako je rekao Goran Mileusnić, vreme je za njega tog sunčanog dana stalo. 

"Dolaziš u kapelu, donosiš odelo, oni ga obuku, vidiš svoje dete u kovčegu, grliš ga, a on hladan kao beton... A, nekad je bio veseo, kretao se, smejao ..." - ispričao je ranije za medije Milošev otac.

Neđeljku Đuroviću (31) se za ovaj jeziv zločin sudi od februara 2020. godine, a Đurović je na suđenju negirao da je 27. januara 2019. godine na smrt izbo dvadesettrogodišnjeg Mileusnića.

 

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina do 40 godina zatvora.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR