Glas Javnosti

RAZREŠENA MISTERIJA SMRTI U TAKOVSKOJ ULICI: Taksista ga vukao kolima kilometar ali nije odgovoran za njegovu pogibiju

Hronika
Autor: Glas javnosti

Vest da je taksista vozilom vukao nepoznatog muškarca više od jednog kilometra centrom Beograda šokirala je Srbiju. Taksisti je prvobitno određen pritvor, ali je daljom istragom utvrđen uzrok smrti muškarca, a taksista je pušten je na slobodu.

Beogradska policija je u sardnji sa Prvim osnovnim tužilaštvom uhapsila U. V. jer je 9. 10. kod Kanadske ambasade udario pešaka i pobegao, nakon čega je desetak minuta kasnije prošao taksista, nenamerno pregazio leš i vukao ga sve do Takovske ulice.

U subotu je taksista, vozeći ulicom Kneza Miloša od Mostarske petlje ka Cvijićevoj ulici, prešao preko NN muškog lica, starosti oko 60 godina, koji se nalazio nasred ulice.

Istragom je utvrđeno da pre nego što je taksista naišao, muškarac učestvovao u saobraćajnoj nesreći. Njega je U. V. udario vozilom i pobegao sa lica mesta, a desetak minuta kasnije je naišao taksista koji je prešao preko tela i vukao ispod vozila ga do Takovske ulice.

Podsetimo, telo muškarca, starog između 55 i 60 godina, koje je nađeno prošle noći kod Glavne pošte u Beogradu, tu je dospelo tako što ga je taksi vozilo “vuklo” još od, više od kilometar udaljene, Kanadske ambasade.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR