Glas Javnosti

RASVETLJENO UBISTVO NAKON 10 GODINA ISTRAGE: Pretukli starca pa ga zapalili!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Igor G. (28) iz Bačkog Petrovca, posle deset godina, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.

Deset godina se sumnjalo da je osamdesetdvogodišnji meštanin Bačkog Petrovca, 20. oktobra 2010. godine izgoreo u požaru u svojoj kući te da je sam kriv za sudbinu koja ga je snašla. Vatrogasno-spasilačka jedinica iz Bačkog Petrovca ugasila je vatru u Ulici Ruda Hrubika u požaru koji je izbio oko 4 sata ujutro, a kada je vatra obuzdana, nađeno je ugljenisano telo nesrećnog starca.

No, novosadska kriminalistička policija došla je do saznanja da je Igor zajedno sa mladićem B. J., koji je u međuvremenu preminuo (pre pet godina sebi je oduzeo život), usmrtio ovog starijeg meštanina. Upali su u njegovu kuću da ga opljačkaju i jednostavno ga zatukli udarcima.

Nesrećni čovek živeo je sam i nije mogao da se brani. Prvo su ga dvojica momaka istukla nakon čega su krenuli da pljačkaju kuću. Kada su shvatili da je čovek u međuvremenu preminuo od njihovih udaraca, odlučili su da zametnu tragove tako što će da zapale kuću. Telo ubijenog čoveka na kraju je izgorelo u požaru.

(Izvor:Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR