Glas Javnosti

RASPLET OTMICE U ŠAPCU: Žena priznala da je ceo slučaj izmislila!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Žena S. N. koja je juče prijavila pokušaj otmice dvoje maloletne dece u Šapcu, a čiju je priču demantovao snimak sa sigurnosnih kamera, kasno sinoć priznala je policiji da je ceo slučaj izmisila.

Protiv je, tako, podneta krivična prijava za lažno prijavljivanje, saznajemo od izvora bliskih istrazi. Zaprećena kazna za ovo delo je do tri godine zatvora. Policiji je ceo slučaj od starta bio sumnjiv, naročito jer se snimak sa kamere nije poklapao sa pričom S. N.

Policija je pokrenula istragu na osnovu njene prijave, čak su pronašli i žuti kombi za koji je S. N. tvrdila da su iz njega izlašla trojica muškaraca, ali su utvrdili da ni do kakvog pokušaja otmice nije došlo. Njen muž je bio potpuno začuđen celom situacijom, što je policiji samo dodatno pojačalo sumnje u njenu priču. Ispostavilo se i da su bili u pravu.

Kada ju je policija pozvala, ona je i priznala da je ceo slučaj izmislila. Za sada nisu poznati motivi ove njene lažne prijave, a kako Blic nezvanično saznaje, S. N. je i ranije imala prijave policij.

(Izvor:Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR