Glas Javnosti

RASPLET MISTERIOZNOG UBISTVA U PODGORICI: Uhapšen policajac - diler koji se sumnjiči za smrt Danice Jeknić (17)!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Hapšenjem korumpiranog policajca počeo rasplet ubistva Danice Jeknić (17) koja je nađena mrtva posle prijave da se u jednom kafiću u Podgorici diluje droga!

U februaru ove godine u Podgorici je priveden inspektor Dalibor Ljekočević (30) kako prenose i njihovi mediji libertaspress.me, službenik Odeljenja bezbednosti Podgorica, a majka ubijene Danice tvrdi da je njena ćerka upravo tom policajcu-dileru rekla u kojem kafiću se rastura heroin.      


Danica Jeknić je nađena mrtva 22. juna 2021. u reci Cijevna u blizini Podgorice, a njenoj majci Doroteji Petrović Blažević i ocu Božidaru Bobanu Jekniću je saopšteno da se navodno utopila i zaprećeno im je da neće dobro proći ako se budu raspitivali o slučaju.


– Moja ćerka se obratila upravo Daliboru Ljekočeviću jer je slučajno u jednom kafiću videla da se valja droga. Posle ćerkine smrti sam saznala da Ljekočević ima svoju mrežu narko-dilera za rasturanje droge. Ubrzo posle toga bivši suprug Božidar Boban Jeknić i ja smo došli do podataka da je naša ćerka ubijena, a posle toga smo oboje dobili batine i pretnje da se okanemo istrage - kaže Daničina mama Doroteja Petrović Blažević i dodaje da devojke koje su kobnog dana bile na reci sa njenom ćerkom, sestre Lejla i Andrijana Kastrati, nisu sačekale policiju, a da nekoliko svedoka nije prošlo poligraf.

– Više državno tužilaštvo u Podgorici je zaključilo ovaj slučaj kao utopljenje. Na mestu nesreće nije pronađen Daničin mobilni, dok je sa njenog priveska falio jedan ključ od kuće. Iz njene sobe su ukradeni nakit i garderoba. Telefon je nađen 13. avgusta 2021. kada je Šaban Adžović potvrdio policiji da je Andrijana Kastrati, koja je bila sa Danicom na reci, molila svog bivšeg muža Harija Adžovića da ne priča „da je ona ukrala telefon, već da ga je našla“. Očekujem da će tužilaštvo regovati posle hapšenje Ljekočevića i da će ponovo preispitati navodno utapanje moje ćerke. Telo je izvađeno iz vode, ali je veštačenjem utvrđeno da nije imala vode u pliućima! – tvrdi majka i otkriva da je dobila pismo sa pečatom policije u kojem piše da je Danica platila glavom samo zato što je mnogo znala o saradnji korumpiranih policajaca sa narko-bandom sa Konika kod Podgorice.

Podsetimo, Ljekočević je uhapšen nakon što je u februaru ove godine u dva navrata prodao drogu prerušenom agentu!
Foto:  Sa portala VIJEST online - Policajca Ljekočevića odvode na saslušanje, Foto: Luka Zeković
FOTO: Sa portala VIJEST online - Policajca Ljekočevića odvode na saslušanje, Foto: Luka Zeković

Više državno tužilaštvo iz Podgorice pojašnjava da je ovaj policajac od septembra 2021. do kraja septembra 2022. godine okrivljenoj Nataliji Konatar jednom mesečno prodavao heroin, a da je u novembru i decembru 2022. istu drogu prodao i prikrivenom isledniku.

- Od septembra 2021. godine, pa do 28. septembra 2022. Ljekočević je jednom mesečno Nataliji Konatar prodavao heroin u količinama od po 50 grama, po peci od 1.500 do 1.800 evra. Prikrivenom isledniku „11111”, je prodao heroin 24. novembra 2022. godine i 10. decembra 2022. godine, a posrednici su bili okrivljeni Damir Kuč i Stefan Stefanović, dok im je njegov rođeni brat David Ljekočević pomagao – saopštilo je podgoričko tužilaštvo.

Doroteja navodi da je Danica želela da bude medicinska sestra, ali da su je korumpirani policajci sprečili da raširi krila.

– Ljekočević i njegova ekipa su u zatvori zbog droge, a ne zbog Danice. Moj bivši muž i ja smo od početka sugerisali da Dalibor radi sa drogom, ali su mi u policiji rekli: „Ti od bola napadaš poštene policajce!“. Borićemo se da krivici budu kažnjeni jer ćemo samo tako i mi moći da nađemo neki spokoj – kaže nam Doroteja na kraju razgovora i ističe da je spremna da obelodani pismo policajca koji otkriva kako je zataškano Daničino ubistvo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR