Glas Javnosti

RANJENI NOVOPAZARAC OGLASIO SE IZ NEMAČKE BOLNICE: 'Imali su maske, ispalili su u nas 30 METAKA'

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pucnjava koja se pre nekoliko dana dogodila u Nemačkoj, uznemirila je Sandžak, jer su žrtve bili Novopoazarci. Sada se ranjeni Mahmut Dupljak oglasio iz bolnice.

- Sedeo sam mirno sa Adisom Bejtovićem na terasi jednog kafića, kada su nam prišla dvojica napadača. Usledio je haos - otkrio je Novopazarac Mahmut Dupljak (40), koji je ranjen pre nekoliko dana u Berlinu.

U pucnjavi koja se pre nekoliko dana dogodila u prestonici Nemačke povređene se još dve osobe. Dupljak kaže da su napadači bili maskirani i da im nije video lice.

Mahmut navodi da je sa Adisom Bejtovićem Macanom sedeo na terasi jednog kafića i da su im tada prišla dvojica napadača.

- Imali su maske tako da im nismo videli lice. Napadači su bili u crnoj odeći. Počeli su da pucaju na nas, ispalili su 30 metaka - prenosi Dupljakove reči Informer.

Dupljak se trenutno nalazi u jednoj berlinskoj bolnici gde se uspešno oporavlja. U bolnici je i Adis Bejtović koji je teško povređen jer je u ovoj pucnjavi pogođen osam puta.

- Pisali su da je neko od nas podlegao povredama ali to nije tačno. Oporavljamo se obojica, kazao je Dupljak koji je zadobio sedam prostrelnih rana.

Tri osobe iz Novog Pazara ranjene su u pucnjavi koja se dogodila sinoć u Berlinu.

Pucnjava u kojoj su povređeni mladići iz Novog Pazara dogodila se u berlinskoj ulici Milerštrase, ispred jednog šiša-bara.

Nemačka policija traga za osumnjičenim napadačima.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR