Glas Javnosti

Radnika 'Gradske čistoće' pregazio KAMION: Nesrećni muškarac PREMINUO nakon tri dana u BOLNICI

Hronika
Autor: Glas javnosti

Radnik JKP ''Gradska čistoća'' M.H. iz pogona Palilula je pre tri dana zadobio teške telesne povrede u Ovči dok je bio na radnom mestu. Kako se saznaje, muškarac je danas preminuo u bolnici od zadobijenih povreda.

- Tokom redovnih aktivnosti, vozilo za odnošenje otpada krećući se unazad je zakačilo betonsku banderu i tom prilikom nesrećni radnik, koji je bio na papuči kamiona, je zadobio ozbiljne povrede noge izazvane nagnječenjem - rekli su u JKP "Gradska čistoća ", piše Kurir.

Kako su objasnili do nezgode je došlo usled loše preglednosti saobraćajnice zbog vozila koje je bilo nepropisno parkirano.

- Obaveštena je policija koja je odmah izašla na teren i obavila uviđaj, a hitna pomoć je radniku ukazala pomoć i prevezla ga na Urgentni centar. Uprkos naporima lekara, komunalni radnik M. H. je ipak podlegao povredama. Zaposleni u JKP „Gradska čistoća" su izuzetno pogođeni gubitkom kolege, a preduzeće će na svaki način pomoći porodici, iako je teško ublažiti njihovu bol i nadoknaditi veliki gubitak - kazali su u ovom preduzeću.

JKP "Gradska čistoća " podseća da se njihovi komunalni radnici na terenu svakodnevno susreću sa brojnim izazovima i rizicima, a ovaj slučaj pokazuje da čak i nesavesno parkiranje može ugroziti živote ljudi koji predano rade svoj posao.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR