Glas Javnosti

RADNIK IZ SJENICE POGINUO U NEMAČKOJ, drugi iz TUTINA teško povređen

Hronika
Autor: Glas javnosti

Građevinski radnik Ismir Bektašević (30) iz Sjenice, izgubio je život u tragičnoj nesreći koja se desila u subotu u Esebecku u Nemačkoj, kada je građevinske dizalice na kuću u izgradnji pala na radnike, dok je drugi mušarac iz Tutina teško povređen i bore mu se za život, javljaju nemački mediji.

Dizalica, koja je imala čeličnu mrežu na kuki za polaganje, pala je na gradilište i na put.

Građevinski radnik koji je stajao u zgradi smrtno je stradao. Još jedan radnik je tom prilikom bio zarobljen i teško povređen, dok se treći radnik izvukao fizički nepovređen, ali je u teškom šoku, prenosi portal Republika.

Još nema zvaničnih podataka o uzroku nesreće. Takođe, nije sigurno je li vetar, a bilo je jakih udara u subotu, igrao ulogu i uzrokovao prevrtanje dizalice. Put u Esebecku je u subotu ceo dan bio zatvoren.

Kako prenosi hne.de, specijalistička kompanija došla je sa autodizalicom i spasilačkom grupom kako bi spasila stradalog mladića iz kuće na koju se obrušio kran.

Policija, zaposlenici trgovinske inspekcije i brojni vatrogasci, bolničari i doktori hitne službe bili su na licu mesta. Istraga je u toku.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR