Glas Javnosti

RADNICA SE OGLASILA POSLE UŽASNOG NAPADA U TERETANI: 'Pretio je da će me UBITI, mislim da ima MENTALNI POREMEĆAJ, govorio je da ide na Mars da vlada'!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U jednoj teretani u Beogradu došlo je do nasilja, kada je U.R. (19) pokušao da sedne za pult, a devojka mu je rekla da to ne sme da uradi jer nije zaposlen u teretani, a U. R. (19) je uleteo iza pulta i počeo da udara radnicu.

Njena koleginica je pokušala da joj pomogne, ali nije uspela u toj nameri sve dok se nije pojavio pevač Slobodan Radanović i pomogao devojci da pobegne.

Teretana je objavila i video snimak napada sa nadzorne kamere, gde se jasno vidi ceo incident. Mediji navode da je do incidenta došlo jer mu je radnica rekla da ne sme da sedi na stolici iza pulta jer nije zaposlen. On je takođe, na društvenim mrežama objavio svoje viđenje situacije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ahilej.lifestyle (@ahilej.lifestyle)

 

Radnica je potvrdila da se dobro oseća i da nije bila u Urgentnom centru i navela da nije pretrpela teže povrede.

- Sve se dogodilo oko 19:30 časova. Mladić je hteo da uđe u pult i da sedne, jer je tvrdio da je menadžer i da on mora da uđe. Rekla sam da su to gluposti i nisam mu dozvolila. Pretio je da će me ubiti i da će poslati ljude posle posla da me ubiju. Nisam stigla da se uplašim i ne mogu da kažem da sam bila uplašena, već sam bila začuđena, jer me je prepao i sve se brzo izdešavalo. Ranije nije bilo problema i znali smo se samo iz teretane - rekla je za Espreso napadnuta radnica, Dragana Darija Hofer.

Radnica je odgovorila i na pitanje da li postoji drugi razlog zbog čega je nasilnik odlučio baš nju da napadne.

 

- Mislim da ima neki mentalni poremećaj. Stalno govori da sledeće nedelje ide na Mars i da će da vlada.

Dragana je navela i da ne bi volela da se nikome desi slična situacija.

Menadžer teretane Vanja Peruničić takođe je opisao događaj.

- Ja sam bio tu pa sam otisao kući i onda me je zvala radnica da mi se požali. Rekao sam mu da izađe iz teretane i da ću pozvati policiju ako nastavi. A onaj ludak mi je rekao: "ajde baš da vidim kako ćete da me izbacite iz teretane". To je bio prvi poziv pre prvog incidenta. Posle pet minuta me je zvala i rekla da ju je gađao stolicom. Pretio joj je da će završiti na dnu Dunava u betonskim cipelama i da će je zakopati ispred teretane - rekao je menadžer za pomenuti portal. 

 

Menadžer se pojavio posle par minuta minuta, ali nasilnik je već otišao iz teretane, pa ga je nazvao i rekao mu da mu je zabranjen ulaz.

- Na to je on odgovorio: "Ko će da mi zabrani i tebe ću da ubijem"? Pretio je nekakvim kartelom koji će nas sve pobiti i prekinuo vezu. Nakon toga je objavio snimak na instagramu u kome preti napadnutoj Dragani - dodaje menadžer. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ahilej.lifestyle (@ahilej.lifestyle)

 

U trenutku kada je Peruničić bio u policiji dobio je video snimak napada, što je istog momenta pokazao službenicima. Takođe tada dobija poziv od Dragane koja mu govori da je nasilnik ponovo nasrnuo na nju, ali da je ovog puta udario pesnicom. Policija je krenula prema teretani kako bi uhapsila U. R., lišen je slobode u neposrednoj blizini teretane u Ulici gladnih.

Zaposleni u ovoj teretani apeluju na sve da prijave nasilje policiji, kako se ovakvi događaji više ne bi ponavljali. Najoštrije osuđuju bilo kakav oblik nasilja, a posebno prema ženama.

(Glas javnosti) 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR