Glas Javnosti

PUNE RUKE POSLA ZA POLICIJU NA EGZITU: 2010 ljudi 'palo' zbog DROGE, pronađen pištolj i 39 METAKA!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Iz MUP-a Srbije saopšteno je da je policija tokom četiri dana muzičkog festivala "Egzit" u Novom Sadu pronašla drogu kod 210 osoba, među kojima je 125 stranih državljana

Zaplijenjeni su amfetamin, marihuana, kokain, heroin, hašiš, tablete MDMA i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, vagice za precizno mjerenje, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Novosadska policija je tokom ovog festivala, pronašla i oduzela dva pištolja i 39 metaka.

U pojačanoj kontroli saobraćaja otkriveno je 1.103 prekršaja, pri čemu je iz saobraćaja isključeno 220 vozača, a u policijskom pritvoru zadržano je 47 vozača.

 

Policija je zatekla 167 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i 17 koji su vozilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin istakao je da je na festivalu koji je održan od 8. do 12. jula, ostvareno povoljno stanje bezbednosti i nije bilo narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, a pripadnicima MUP se zahvalio za trud koji su uložili kako bi ovaj muzički festival prošao bez većih incidenata.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR