Glas Javnosti

PUCAO sebi u usta dok je telefonirao! JEZIVI detalji samoubistva ispred beogradskog kafića

Hronika
Autor: Glas javnosti / objektiv

Kada su policija i Hitna pomoć došli na lice mesta muškarac je još uvek davao znake života, ali je uskoro preminuo

Muškarac je sinoć pucao sebi u usta u bašti restorana uokviru SC Banjica, pred šokiranim očevicima. Kako kažu, on je pre nego što je izvršio samoubistvo pričao sa nekim telefonom, a onda usred razgovora izvadio pištolj i pucao sebi u glavu.

– Sedeo sam u bašti i naručio piće. Prvo nam je to bilo sumnjivo, jer je napolju bilo jako hladno. Razgovarao je telefonom sa nekim rođakom, kako smo shvatili u toku razgovora izvadio je pištolj i pucao sebi u glavu – priča vidno uznemiren očevidac koji je bio u kafiću.

– Konobar je trčao po lokalu i pričao kako je upravo ubijen čovek i da leži napolju. Vlasnik je pozvao policiju, ali kako sam čuo policija je već bila obaveštena o samoubistvu. Pretpostavljam da je tokom poziva tom rođaku rekao da će nauditi sebi i da je on nakon toga kontaktirao policiju – priča sagovornik.

Istakao je i da tog muškarca ranije nisu viđali u kafiću, i da su ga konobari, navodno, tada prvi put i videli.

– Nije bio stalan gost, zašto je to uradio u bašti kafića od dva metra ne možemo ni da pretpostavimo – dodaje očevidac.

Napomenuo je i da su ljudi u kafiću bili šokirani i uplašeni. Podsetimo, u bašti restorana u okviru Sportskg centra Banjica, sinoć je muškarac izvršio samoubistvo. On je pucao sebi u usta, a kada su policija i Hitna pomoć došli na lice mesta on je još uvek davao znake života, ali je uskoro preminuo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR