Glas Javnosti

PRVA IZJAVA ADVOKATA DUŠKA TOŠIĆA! Evo šta su rekli nakon saslušanja u POLICIJI

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon što je pevačica Jelena Karleuša prijavila supruga Duška Tošića za porodično nasilje, advokati bivšeg fudbalera izjavili su da njihov klijent nije kriv.

Advokati Duška Tošića izjavili su da nije bilo nikakvog nasilja nad Jelenom Karleušom.

Na pitanje novinara da li je njihovom klijentu izrečena mera zabrane prilaska Jeleni Karleuši, advokati fudbalera Nikola Premović rekli su za Nova.rs da to ne mogu da komentarišu. Kako naš portal saznaje, Dušku Tošiću jeste izrečena privremena mera zabrane prilaska.

„Ono što možemo reći da naš klijent nije kriv. Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga znaju znaju da je on porodičan čovek i ugledni sportista“, rekao je Premović.

Na pitanje da li je Tošić lupio šamar Jeleni Karleuši, rekao je - dosta smo rekli.

"Dovoljno smo rekli, sve je u redu, nemam ništa drugo da komentarišem. Nemamo ovlašćenje da govorimo o detaljima postupka. Ne bismo dalje detaljisali na tu temu", zaključio je advokat.

Jelena Karleuša je supruga, bivšeg fudbalera Duška Tošića, prijavila policiji za porodično nasilje, a njemu je izrečena zabrana prilaska od 48 sati.

Ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

BONUS VIDEO: Otac napadnute tinejdžerke o kobnoj večeri i zbog čega su svi ogorčeni na migrante

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR