Glas Javnosti

Pronađena mrtva u stanu u Nemačkoj: VIOLETU R. BRUTALNO JE UBIO BIVŠI DEČKO

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija je uhapsila bivšeg dečka (24) Violete R. (38) zbog sumnje da ju je usmrtio u stanu u Hagenu. Telo pronađeno posle nedelju dana

Telo Violete R. (38), poreklom iz Srbije, pronađeno je u ponedeljak u njenom iznajmljenom stanu u nemačkom gradu Hagenu, a prvi rezultati istrage pokazali su da je Srpkinja brutalno ubijena. Zbog sumnje da ju je usmrtio uhapšen je njen bivši dečko (24).

Jezivi zločin otkriven je slučajno, kad je policija u ponedeljak upala u stan Srpkinje kako bi uhapsili njenog partnera, za kojim je bila raspisana poternica.

Tražili begunca

- Osumnjičeni je sredinom maja izašao iz zatvora, u kome je bio pet nedelja. Nakon izlaska na slobodu, kako se sumnja, počinio je još jedno krivično delo i policija je zato tragala za njim. Tokom potrage, istražitelji su došli do informacije da je begunac bio u emotivnoj vezi sa Violetom R. U ponedeljak oko 11 sati upali su u njen stan, ali su tamo, umesto osumnjičenog, pronašli leš njegove bivše devojke. Na telu su bili vidljivi tragovi nasilja, zbog čega se veruje da je u pitanju zločin - preneli su lokalni mediji detalje iz istrage. Prema rečima izvora iz istrage, sumnja se da je žena ubijena još pre nedelju dana, a prava drama je nastala kada su policajci saznali da je Violeta R. iz prethodne veze imala trogodišnju ćerku. - Dete nije nađeno u stanu, pa je potraga za njim odmah pokrenuta. Policija je vrlo brzo došla do informacija da bi Violetin bivši dečko mogao da bude povezan sa ubistvom, ali i nestankom devojčice - kaže izvor i dodaje da je osumnjičeni muškarac, čiji identitet nemačka policija nije saopštila, uhapšen dan nakon pronalaska tela u jednom stanu Izerlonu.

Devojčica nepovređena

- Sa njim je bila i ćerka žrtve. Na sreću, ona nije povređena. Pretpostavlja se da je osumnjičeni ubio Violetu, i to dok je devojčica bila u stanu. Osumnjičeni je, kako se pretpostavlja, poveo dete sa sobom, a mrtvu ženu je zaključao u stanu - preneli su mediji i dodali da su preplašenu devojčicu pregledali lekari. Komšije ubijene Srpkinje rekle su za nemačke medije da su šokirane zločinom. - Znamo da je on nedavno izašao iz zatvora, a da je ona živela u ovom stanu - rekao je komšija.

Misteriozne rane

Osumnjičeni muškarac je posle hapšenja najpre odveden u bolnicu jer je imao povrede na licu za koje se ne zna kako su nastale. - Pošto su mu rane zavijene, odveden je u pritvor. Takođe, policija istražuje motive surovog zločina - rekli su izvori 

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR