Glas Javnosti

PRONAĐENA DEVOJKA KOJA JE NESTALA PRE ČETIRI DANA: Istraga će biti nastavljena, još uvek je u ŠOKU, nije poznato šta joj se tačno DOGODILO!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Srpska državljanka albanskog porekla Laura N. (20) nađena je sinoć živa i zdrava, nakon što je poslednji put viđena 18. juna oko 22 časova na železničkoj stanici u Ofenburgu u Nemačkoj, prenose nemački mediji. Pronađena je zahvaljujući jednom prolazniku koji ju je prepoznao na osnovu fotografije.

Nesrećna devojka je na železničkoj stanici u petak oko 22 časova, tražila od grupe mladića mobilni telefon kako bi se javila svojoj porodici, jer je njoj navodno bila prazna baterija. Od tada joj se, kako navode tamošnji mediji, gubi svaki trag.

- Laura N. nađena je zahvaljujući prolazniku koji ju je prepoznao na osnovu fotografija koje danima kruže gradom. Pozvao je policiju i devojka se bezbedno, živa i zdrava vratila svojoj kući. Istraga će biti nastavljena, jer nisu poznati detalji šta se sve dogodilo i kroz šta je nesrećna devojka prošla - prenose mediji.

Laurina drugarica ispričala je za medije da se javila nakon ispita i rekla da mora da sačeka voz najmanje 30 minuta. Navodno joj je tada rekla da se plaši grupe od tri, četri osobe koje su stajale u njenoj neposrednoj blizini.

- Kobnog dana polagala je poslednji ispit za asistenta stomatologa - istakla je nejna drugarica, dok Laurina porodica sumnja da ju je neko oteo.

Inače, nadležni su odmah po prijavi nestanka objavili njenu fotorafiju s informacijama o nestanku i zamolili sve svedoke da se jave ukoliko naiđu na bilo kakvu informaciju o Lauri.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR