Glas Javnosti

PROMENILA LIČNI OPIS! Ko je JEDINA ŽENA u Belivukovom klanu koja se brani sa slobode?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na optužnici protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nalazi se 30 imena, među kojima je i Slađana Sekulić.

Ona je jedina dama sa optužnice, koja se ujedno i brani sa slobode.

Slađana Sekulić je supruga Vlada Georgieva, bivšeg policajca, koji se ranije zvao Dragan Sekulić.

Kako je navedeno u optužnici, okrivljeni Georgiev, inače bivši policajac, i Slađana Sekulić, stavili su na raspolaganje okrivljenom Belivuku svoju kuću u Tršiću kod Loznice, gde je on sa drugim okrivljenim, dobro obučenim za rukovanje vatrenim oružjem, držao i isprobavao pištolje i puške koje su namenjene izvršenjima drugih krivičnih dela u organizaciji kriminalne grupe.

Prema prikupljenim dokazima, "štek" kuću su za Belivuka i Miljkovića potpuno opremili Sekulićka i njen suprug. Navodno, pred hapšenje Belivuka i njegove kriminalne grupe 4. februara prošle godine, pripremali su njegovo bekstvo čamcem preko Drine.

Kako Kurir saznaje, na saslušanju pred istražnim organima Sladana Sekulić se ovako branila:

"Ja sam samo žena, kao da bi mi oni rekli nešto".

Medutim, posle prikupljanja dokaza, istražiteljima je postalo jasno da je Slađana i te kako dobro poznavala Velju Nevolju i da je znala čime se ova kriminalna grupa bavi, kao i da je ona imala određenu ulogu u zločinačkoj hijerarhiji.

Slađana Sekulić je prvi put pažnju javnosti privukla kada je uhapšene u februaru prošle godine zbog same činjenice da je jedina žena u monstruoznom klanu, čiji su članovi okrivljeni za pet ubistava, otmice, silovanje, trgovinu drogom i oružjem.


Drugi put je to učinila u dva navrata ove nedelje kada je svojim, reklo bi se, ponašanjem ispred Specijalnog suda, odnosno načinom na koji je sigurna i puna samopouzdanja dolazila i odlazila sa pripremnih ročišta za suđenje pripadnicima klana.

Okrivljena je u Sud došla iz kućnog pritvora, kao i još trojica pripadnika klana - Vojislav Đorđević, bivši golman Rukometnog kluba Partizan, Nikola Stefanović i Vladimir Dimitrijević. Međutim, ono što ju je izdvojilo od njih bilo je njeno ponašanje.

Naime, ona je promenila boju kose, imala je crne naočare, i bila je obučena u crno.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR