Glas Javnosti

PROGLAŠEN KRIVIM ZBOG UBISTVA ŽENE: Sud odredio kaznu okrivljenom, robijaće 18 godina

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bela Kihut (67) iz Temerina, osuđen je na 18 godina zatvora, u novosadskom Višem sudu zbog teškog ubistva supruge Gizele (65), koje se dogodilo 2. februara prošle godine, u njihovoj porodičnoj kući u Proleterskoj ulici u Temerinu.

- Ja to neću doživeti - rekao je Kihut, nakon izricanja presude.

Sudija Nataša Vojnović, obrazlažući presudu, rekla je da je sudsko veće našlo da je počinio delo za koje je oglašen krivim i da svi dokazi, svedoci i veštačenja dokazuju njegovu krivicu.

- Branili ste se da ste je samo odgurnuli, a utvrđeno je da je najmanje dvadest puta ostvaren kontakt pogodinim sredstvom sa telom. Neprihvatljiva je odbrana da ste je samo odgurnuli i da je preminula od udara prilikom pada. Utvrđeno je da je umrla od ugušenja, stiskanjem vrata - rekla je sudija Vojnović.Podsetimo, stravična tragedija dogodila se 2. februara prošle godine, nakon svađe supružnika u porodičnoj kući u Temerinu u Proleterskoj ulici. Bela koji je bio u alkoholisanom stanju, u jednom trenutku je nasrnuo na suprugu, udarajući je rukama i nogama po glavi i telu, a potom je, kako se pretpostavlja, zadavio.

On je uhapšen istog dana u večernjim satima. Gizela je imala brojne povrede, a njen muž je mirno sedeo pored nje. Bez trunke emocija onako hladnokrvno prenosi kurir.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP