Glas Javnosti

PRODUŽEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO MMA BORCA: Još 30 dana za Daniela Janjoša!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osumnjičenom D. J. za učešće u ubistvu MMA borca Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca 2. septembra u Cankarevoj ulici, Viši sud u Novom Sadu produžio je pritvor za još 30 dana.

Pritvor prema ovoj odluci može da mu traje do 14. novembra, precizirala je portparolka suda Jelena Ostojin, prenosi Telegraf pisanje Tanjuga.

Daniel Janjoš se nakon 13 dana skrivanja sam predao policiji 15. septembra, dok je drugi osumnjičeni bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća i dalje je u bekstvu i za njim je raspisana poternica.

 

Janjoš je pritvor određen iz svih zakonskih razloga - zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. 

Više javno tužilaštvo sprovodi istragu protiv Bogdanovića i Janjoša zbog krivičnog dela teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor, kao i zbog krivičnog dela i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnim materija

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR