Glas Javnosti

Produžen pritvor osumnjičenom za ubistvo 16-godišnje devojke u Ripnju

Hronika
Autor: Glas javnosti

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor Stojanu I. (37) osumnjičenom da je na svirep i podmukao način ubio 16-godišnju devojku 10. aprila u Ripnju, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice.

Pritvor mu je produžen za još 30 dana, potvrđeno u tom sudu.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.


Osumnjičeni je na saslušanju u tužilaštvu priznao izvršenje krivičnih dela za koja se tereti i detaljno izneo svoju odbranu.

Sumnja se da je Stojan I. 10. aprila oko 14.30 časova iz porodične kuće u Ripnju kolima povezao devojku i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu.

Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan I. je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja, izveo je na kosinu ispod železničke pruge, i u prostoru između rastinja oborio na zemlju gde se nad njom iživljavao, a potom je nožem ubadao u predelu stomaka, levog ramena i u predelu vrata sa zadnje strane, usled čega je devojka zadobila teške telesne povrede opasne po život i trpela bolove, a kasnije preminula.

Nakon izvršenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku, nakon čega je napustio lice mesta, uz pretnju da će se vratiti.

Glas javnosti/T01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR