Glas Javnosti

PRIVEDENI NASILNICI KOJI SU PREBILI MLADIĆA KOD PANČEVAČKOG MOSTA: Tukli žrtvu pesnicama, nogama i motkama (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti / espreso

Prema našim saznanjima, na autobuskoj stanici kod Pančevačkog mosta napadnuta su i pretučena dva mladića

Na društvenim mrežama u nedelju, 12. marta, osvanuo je snimak na kojem se vidi kojem se vidi kako nekoliko mladića motkama udara žrtvu koja leži na zemlji, a Pripadnici MUP-a su operativnim radom rasvetlili događaj, identifikovali, priveli i saslušali četvoricu muškaraca, saznaje "Blic".

Prema saznanjima, na autobuskoj stanici kod Pančevačkog mosta napadnuta su i pretučena dva mladića. A. P. (22) je zadobio lake telesne povrede, dok je D. T. (25) zadobio teške telesne povrede.

Brzim operativnim radom pripadnici MUP Policijske stanice Palilula su identifikovali, priveli i saslušali D. S. (19) E.S. (46), E. Đ. (25) i S. Đ. (21).

Protiv njih su po nalogu zamenika Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu podnete krivične prijave u redovnom postupku za krivična dela - nasilničko ponašanje, teška telesna povreda i laka telesna povreda.




Podsetimo, snimak je osvanuo na društvenim mrežama, a kako se ispod snimka navodi, petoro mladića je tuklo žrtvu pesnicama, nogama i motkama.

- Bila je tu i neka devojka koja je uzaludno pokušavala da zaustavi ove likove da biju onog na zemlji ali nisu je mnogo fermali. Ja sam se posle toga povukao i otišao na žurku u "Drugstoru" a pošto je to bilo pored puta znam da su im neki taksisti svirali i vozači, ali ne znam kako se završilo sve to na kraju i ne znam nikoga iz tog incidenta - navodi se.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR