Glas Javnosti

PRIPREMANA LIKVIDACIJA I U CRNOJ GORI? Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Aleksandra Šarca?!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Kraljevčanin Lazar Ilić navodno je uhapšen u Budvi zbog sumnje da je u septembru ubio Aleksandra Šarca u garaži tržnog centra Ušće.  

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti - pripadnici policije sumnjaju da je spremano ubistvo bezbednosno interesantne osobe u metropoli turizma.

Navodno, uhapšen je Kraljevčanin Lazar Ilić. Desetak policijskih automobila blokiralo je kvart oko zgrade Sunca, nedaleko od gradskog groblja, gde su policijski inspektori uhapsili muškarca. Prema istim informacijama, akcija još traje, jer inspektori, kako je rečeno, veruju da je u planiranju likvidacije umešano još osoba. Budva je puna dva sata bila pod blokadom, a policijska patrola kontrolisala je sve automobile na ulazu u grad kod hotela Park, dok je druga bila na zaobilaznici.

Podsetimo, Aleksandar Šarac (35) preminuo je u Urgentnom centru od posledica pucnjave koja se dogodila 17. oktobra na parkingu TC “Ušće” kada mu je napadač prišao i ispalio mu nekoliko metaka u glavu. U teškom stanju je prenet u bolnicu gde je podlegao povredama.
 
Šarac, koji je navodno bio član grupe Pink Panter je već tri puta ranije bio na meti ubica. Prvo je 2012. godine na njegovu kuću na Banovom brdu bačena bomba, a sličan pokušaj njegovog ubistva se odigrao i 2018. godine.

Naime, tada je bačena bomba na kuću reprezentativca i košarkaša Partizana Vukašina Vuleta Avdalovića na Banovom Brdu, i mnogo se spekulisalo zašto bi neko napao proslavljenog sportistu koji nije imao veze sa kriminalom.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR