Glas Javnosti

Prijatelji se u suzama opraštaju od radnika kog je ubio kran: Ovo je Ismir Bektašević, apsolvent PMF-a koji je u Nemačku otišao da zaradi novac za studije! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Apsolvent PMF u Novom Pazaru Ismir Bektašević (30) iz Sjenice poginuo je u subotu  u Esebecku kod Göttingena, kada je pala građevinska dizalica na kuću u izgradnji, javili su nemački mediji

Prema prvim informacijama još jedan mušarac iz Tutina teško je povređen i bore mu se za život.

Prijatelji nastradalog Ismira koji je otišao za boljim životom u Nemačku sa nevericom se opraštaju na društvenim mrežama.

Ismir je otišao da radi u Nemačku da zaradi novac za studije.

“Ovo je Ismir Bektašević (30) Ismir je Sjeničak, momak koji je išao u Nemačkoj da zaradi za studije, do juče… A juče je Ismir izgubio život na građevini u Nemačkoj kada je pao kran na gradilište…
Ismir smo svi mi mladi koji radi studija idemo raditi na građevini..
Ismir sam mogao biti i ja ili možda vaše dete. Koliko je još sličnih sudbina koje rizikuju život kako ne bi bili paraziti i tražili od roditelja već su otišli da zarade…Ismir je bio apsolvent PMF-a u NP. Red bi bio da se proglasi Dan žalosti i da se skrene pažnja na mlade”, poručuju prijatelji nastradalog mladića na društvenim mrežama.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR