Glas Javnosti

PRIJATELJI I KOLEGE O STRADALOM LEKARU: 'Rekao je da je u stanju da vozi auto, krenuo je sa porodicom, svi ga žalimo'! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Lekar dr Denis B. internista kardiolog iz Novog Pazara poginuo je jutros na auto-putu "Miloš Veliki" kada je automobilom "audi Q5" pod još nerazjašnjenim okolnostima sleteo sa puta. On je u vozilo bio sa suprugom i troje dece, a automobil se više puta prevrnuo i zaustavio iza zaštitne ograde.

Doktor Denis B. preminuo je na putu od mesta udesa najverovantije ka Urgentnom centru u Beogradu dok su njegova supruga i troje dece zbrinuti u bonicu u Valjevu i nisu u životnoj opasnosti.

Na lice mesta, odmah posle udesa brzo su stigle ekipe vatrogasaca i spasilaca, lekari. Teško povređeni doktor ubrzo je izvučen iz vozila kao i troje njegove dece, dok su spasioci skoro dva sata sekli automobil pokušavajući da iz smrskane olupine izvuku doktorovu suprugu F. B. koja je zatim sa teškim povredama prebačena i zbrinuta u valjevskoj bolnici.

Troje dece zadobilo je povrede po rukama, nogama, telu i oni su sada na odeljenju hirurgije bolnicu u Valjevu, sve troje van životne opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama dr Denis putovao je u Beograd na lekarsku kontrolu, sa njim je pošla i porodica.

- Jedan od prijatelja doktora Denisa nudio im je prethodnog dana da ih on poveze u Beograd pošto je doktor putovao na lekarsku kontrolu. Lekar je to odbio, rekao je da je u stanju da vozi automobil, a da sa njim ide i porodica, da proštetaju gradom, obiđu Beograd dok je na kontroli - ispričao je jedan zajednički prijatelj doktora Denisa iz Novog Pazara za "Kurir."

U opštoj bolnici u Novom Pazaru u kojoj je radio dr Denis B. posle tragičnih vesti iz okoline Lajkovca zavladao je muk.

 

- Žalimo doktora Denisa, bio je dobar kolega, dobar drug, prijatelj, veoma stručan lekar spreman da se žrtvuje, da pomogne svakom ko bi zatražio pomoć - rekle su kolege stradalog lekara.

Inače, doktor Bošnjak povređen je nedavno kao lekar Kluba malog fudbala "Novi Pazar" na jednoj utakmici lige malog fudbala kada ga je posle incidenta jedan od gledalaca koji je izašao na teren najverovatnije pesnicom udario u lice. Doktor je tada zadobio povrede vilice.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR