Glas Javnosti

PRETRESLI I KUĆE: Na prelazu Tabanovce uhapšeno devet policajaca zbog zloupotrebe položaja

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski potvrdio je da je na graničnom prelazu Tabanovce uhapšeno devet policajaca zbog zloupotrebe službenog položaja. "U sinoćnjoj policijskoj akciji na GP Tabanovce privedeni su komandir, zamenik komandira, vođa smene i šest policajaca", rekao je Spasovski na konferenciji za novinare.

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije je naveo da su ti policajci privedeni zbog zloupotrebe službenog položaja, kao da je bilo pretresa i u njihovim kućama.

Policija je sunoćnju akciju na GP „Tabanovce“ sprovela u koodinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i korupciju Severne Makedonije, piše N1.


Deo medija je, kako je preneo portal „360 stepeni” (360stepeni.mk), objavio da je tokom pretresa u policijskim kabinama pronađena kartonska kutija u kojoj je bila veća količina novca u različitim valutama – u denarima, evrima, švajcarskim francima, američkim dolarima i turskim lirama.

Zbog te policijske akcije došlo je do višečasovnog zastoja na tom prometnom graničnom prelazu sa Srbijom i bila se stvorila dugačke kolone vozila.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR