Glas Javnosti

PRESELA IM PODSEĆANJA NA OTMICU! Lepa Brena i Boba spakovali kofere i napustili Srbiju, isto rekli i Stefanu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Lepa Brena i Boba Živojinović ne pričaju javno o detaljima otmice svog sina Stefana, jer im je ta tema rak rana već 20 godina. Kako je nedavno otkrio kurir Dušana Spasojevića za "Informer", iza otmice Stefana Živojinovića stojii Sredoje Šljukić Šljuka.

Otmica se dogodila u novembru 2000. godine ispred kuće Živojinovića na Bežanijskoj kosi. Od tada niko nije zvanično odgovarao za ovaj zločin, pa su Brena i Boba šokirani novim saznanjem.

Zato su, kako tvrde domaći mediji, odmah rekli sinu Stefanu da se spakuje i ode iz Beograda na neko vreme kako ne bi čitao sve naslove u novinama i ponovo prolazio agoniju zbog onoga što je doživeo kad je imao samo osam godina.

- Brena i Boba su otišli na odmor kada su počele da se pojavljuju nove informacije o otmičarima posle 20 godina. Odmah su prijatelji počeli da zovu na telefon i svi su ih molili da ne prate vesti, jer su znali koliko će ih to uznemiriti. Oni su prošli agoniju tada i oboje sa zalede na sam pomen tog događaja, kako mi je Brena rekla, kada su se pojavile nove informacije celi dan su plakali, govoti izvor blizak Živojinovićima za "Star".

- Ni njima nije jasno zašto se sada produbljuje ako niko neće odgovara za taj zločin. Sve je ovo stres za njih i njihovu porodicu. Čuli su se odmah i sa Stefanom, rekli su mu da ne brine i da je najbolje da otputuje negde u inostranstvo na neko vreme. Breni se opet javio strah da može nešto da mu se desi i taj osećaj je užasava jer ne može da ga kontroliše. Nije ni Stefanu prijatno, to je strašan događaj koji nikada neće moći da zaboravi", rekao je izvor za pomenuti magazin.

Inače, Brena je samo jednom ispričala šta se desilo tog kobnog dana kada su im kidnapovali sina.

- Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina. Živog za 2,5 miliona tadašnjih nemačkih ma raka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati deo po deo Stefanovog tela - rekla je Brena.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR